top_serviceguide
68 kr/mån
Engångsavgift
250 kr
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
1 månad
Uppsägningstid
1 månad
IDAIT_logotyp_2_rgb_72dpi2DiamondStore Online Backup är en säker backuplösning som kan komplettera eller ersätta din befintliga lösning.
Fördelarna är många.
- Din backup förvaras inte längre i samma byggnad som originalet.
- Du kan ta backup så ofta du vill.
- Du kan ta backup på resande fot.
- Du behöver inte dra på ditt backupmedia fram och tillbaka till jobbet
- All data är krypterad och ingen obehörig kan läsa dina filer

Tar backup av både PC och MAC.

Säkerhet
Med DiamondStore Online Backup skickas er backup via en säker, krypterad förbindelse till våra backupservrar. Självklart är även er information krypterad innan ni skickar den så att den ligger krypterad på vår server. I praktiken innebär detta att bara den som känner lösenordet kan öppna och läsa era backupfiler vare sig de befinner sig hos er eller hos oss. Filerna komprimeras och krypteras med en 256-bitars kryptering med en nyckel som anges av kunden innan backupen startas. Överföringen av data sker med en säker SSL anslutning.

Enkelhet
DiamondStore Online Backup sker helt automatiskt utan att du behöver bekymra dig för bandbyten, extra hårddiskar, bärbara minnen eller andra medier! Vi ställer in vilken hur ofta och vilken tid den ska köra så behöver ni inte tänka på den mer. Vill man ta en extra backup som frångår schemat så går det bra att köra den manuellt när man vill.
Denna information tillhandahålls av AgeraIT Denna information tillhandahålls av AgeraIT
pdf Ladda ned PDF
Storlek: 354 Kb
#inlineditbutton