30/30 Mbit/s + Telefoni Standard
Fastbit

30/30 Mbit/s + IP-Telefoni Basic

Fastbit_Logga_din_lokala_bredbandsleverantorFastbit 30/30 Mbit/s + IP-Telefoni Basic är pakettjänsten för dig som vill ringa billigt och använder internet varje dag. Internettjänsten kan användas till besök av hemsidor, betalning av räkningar via internetbanken samt till att kolla mailen. Den fungerar även för streaming av musik och play-tjänster samt till online-spelande med flera enheter uppkopplade samtidigt.

Fakturering av fasta månadsavgifter sker från Fastbit AB. Fakturering för samtalsavgifterna sker separat från telefonileverantören Quicknet AB. Om ni vill undkomma faktureringsavgifter för samtalskostnaden behöver ni gå in på er banktjänst på nätet och lägga till Quicknet som betalningsmottagare för Autogiro eller E-faktura. Vid pappersfaktura för samtalsavgifter tillkommer 29kr/månad. Vid E-postfaktura för samtalsavgifter tillkommer 19kr/månad.
Vill ni inte ha Autogiro eller E-faktura för samtalsavgifterna anger ni detta nedan i "meddelanderutan". Obs! Om ni vill använda Autogiro eller E-faktura även för de fasta månadsavgifterna, lägger ni till Skara Energi AB som betalningsmottagare i er banktjänst på nätet.Engångskostnad 551 kr varav:
425 kr i startavgift
125 kr i fraktkostnad
1 kr IP-telefonibox

Vid portering av befintligt telefonnummer tillkommer dessutom en engångsavgift på 125 kr.

Samtalspriser för utland hittar ni genom att klicka här.
Denna information tillhandahålls av Fastbit Denna information tillhandahålls av Fastbit
money Pris
Startpris: 551 kr, Uppsägningstid: 1 månad, Bindningstid: Inget, Leveranstid: 1, Fraktkostnad: 0 kr/mån

Om Fastbit

Fastbit är ett kommunalt bolag som ägs av Lidköpings kommun, VänerEnergi AB och Skara Energi AB. Vi levererar tjänster till både företag och privatpersoner med bra kvalitet och personlig service.