100/100 Mbit/s + Telefoni Standard
Fastbit

100/100 Mbit/s + IP-Telefoni Basic

Fastbit 100/100 Mbit/s + IP-Telefoni Basic är tjänsten för dig som vill ringa billigt och kräver bra hastighet och stabilitet för det vardagliga användandet. Här är det inga problem att ha flera enheter uppkopplade samtidigt som streamar film & serier, spelar online eller laddar hem stora filer.

Fakturering av fasta månadsavgifter sker från Fastbit AB. Fakturering för samtalsavgifterna sker separat från telefonileverantören Quicknet AB. Om ni vill undkomma faktureringsavgifter för samtalskostnaden behöver ni gå in på er banktjänst på nätet och lägga till Quciknet som betalningsmottagare för Autogiro eller E-faktura. Vid pappersfaktura för samtalsavgifter tillkommer 29kr/månad. Vid E-postfaktura för samtalsavgifter tillkommer 19kr/månad.
Vill ni inte ha Autogiro eller E-faktura för samtalsavgifterna anger ni detta nedan i "meddelanderutan". Obs! Om ni vill använda Autogiro eller E-faktura även för de fasta månadsavgifterna, lägger ni till Skara Energi AB som betalningsmottagare i er banktjänst på nätet.


Engångskostnad 676 kr varav
425 kr i startavgift
125 kr i porto
1 kr IP-telebox
125 kr flytt av telefonnummer
Denna information tillhandahålls av Fastbit Denna information tillhandahålls av Fastbit
money Pris
Startpris: 551 kr, Uppsägningstid: 1 månad, Bindningstid: 0 månader, Fraktkostnad: 0 kr/mån

Om Fastbit

Fastbit är ett kommunalt bolag som ägs av Lidköpings kommun, VänerEnergi AB och Skara Energi AB. Vi levererar tjänster till både företag och privatpersoner med bra kvalitet och personlig service.